POZOVITE NAS

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

O nama

DOBRODOŠLI GARANT WIS

Pozicionirali smo se kao stabilna firma, pouzdan dobavljač i siguran partner za sve naše komitente. Gotovo svi veliki sistemi u našoj zemlji, poznate kompanije i veliki broj preduzetnika su korisnici alata i usluga koje mogu dobiti u GARANT-WIS-u. Poverenje, prijateljski odnos, iskrenost u poslovanju su neki od principa koji su uspostavljeni prvog dana i koji i danas krase naš odnos prema komitentima.

Proverena roba, originalne robne marke poznatih svetskih kompanija su jedan od razloga zašto je lako saradjivati sa nama. Brzi odgovori na sve vaše upite, ekspresna dostava robe i sigurnosni lager su ono što od nas možete uvek očekivati.

Prednosti koje vam donosi saradnja sa GARANT-WIS -om:

  • Generalna zastupništva su garant da ćete kod nas dobiti originalne robne marke.
  • Skladište nam omogućava lagerovanje dvonedeljnih ili mesečnih potreba naših klijenata kao i najbržu moguću isporuku po principu danas za danas ili danas za sutra
  • Nudimo samo robu proverenog kvaliteta, poslovanje bez neizvesnosti kakvu ste robu nabavili.
  • Dobru komunikaciju, prijateljski savet i sigurnost u saradnji.

GARANT WISProfesionalni industrijski alati

usluge projektovanja, oštrenja i kontrole reznog alata

Pretvaranje sopstvene ideje u stvarnost zahteva odgovarajuce alate, alate za struganje, glodanje, busenje i izradu navoja. Našim partnerima nudimo preoštravanje, kako specijalnih tako i standardnih, rotacionih reznih alata uz osiguranje željene geometrije.

Istorja naše firme